дом Криминале Полицаи показаха на ученици техники за защита

Полицаи показаха на ученици техники за защита

0
ДЯЛ

Петокласници от Средно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Смядово проведоха поредното си практическо занятие по програмата Детско полицейско управление, свързано с лична защита. Началникът на участъка на полицията в Смядово ст. инсп. Венцислав Асенов и инсп. Красимира Димитрова Детска педагогическа стая в РУ-Велики Преслав запознаха децата с основните правила, които полицейските служители трябва да спазват при изпълнение на служебните си задължения, за да гарантират собствената си безопасност по време на работа. Мл. пол. инсп. Милен Миланов демонстрира пред децата различни хватки, удари и техники.
Петокласниците се запознаха отблизо с полицейските кучета Айк и Дара. Пред учениците водачите им мл.инсп. Добромир Добрев и мл.иснп Ивайло Панайотов демонстрираха елементи от обща дресировка. Най- голям интерес предизвика неутрализиране след нападение над полицейски служител и задържането на престъпник от четириногите.
Снимки: ОДМВР-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазселват зайци в четири ловностопански района
Следваща статияПоздравление от кмета на община Върбица инж. Мердин Байрям за Рамазан Байрам

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here