дом Общество Планово: Смядово остава без ток в понеделник

Планово: Смядово остава без ток в понеделник

0
ДЯЛ

„Енерго – Про“ съобщава на своите абонати, че поради извършване на неотложни ремонтни дейности електроенергията ще бъде прекъсната в понеделник, 21.08.2017 г. от 08.00 ч. до 17.00 ч., в Смядово – централната част на града, жилищните блокове, Автогарата, Болницата и Училището.
На 22 август пък от 08.00 до 12.00 часа ток няма да има в Помпени станции на „ВиК“, захранвани от ЕП „Седми километър“ – П/с „Юбилейна“ – Смядово.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 08.30 ч. и от 12.00 ч. до 12.30 ч. в различни райони на града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаша гордост! 86 медала за 8 месеца са извоювали състезателите по бойни изкуства в СК „Киокушин”
Следваща статияШумен на две морета! Най-хубавият гръцки плаж vs родното Черноморие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here