дом Общество Наша гордост! 86 медала за 8 месеца са извоювали състезателите по бойни...

Наша гордост! 86 медала за 8 месеца са извоювали състезателите по бойни изкуства в СК „Киокушин”

5
ДЯЛ

Около 120 спортисти се занимават с бойни изкуства в шуменския клуб „Киокушин”. Това съобщи за 24shumen.com. сенсей Даниел Димитров.
В 39-годишната си история спортният клуб „Киокушин“ има спечелени 3 европейски титли, както и 2 вицеевропейски. Завоювани са и 5 бронзови медала от Европейски първенства.
През състезателната 2017 година каратистите от клуба записаха много силно представяне, като до настоящия момент са спечелили общо 86 медала във всички възрастови групи от участия в официалните състезания от спортния календар на Федерация Българско Карате Шинкиокушин.
Сенсей Димитров добави, че на 6 май тази година, отборът е взел участие SWISS-OPEN Juniors-Championship 2017 в Швейцария. Дванадесетото издание на Международния турнир по карате Шинкиокушин в дисциплините „кумите” и „ката” било изключително силно – състезавали са се 316 спортисти от 17 държави -70 доджота. Отборът на СК „Киокушин” Шумен записал отлично представяне, завоювайки 4 златни медала, 2 сребърни и 1 бронзово отличие.
От Национални турнири пък каратистите могат да се похвалят с 4 първи, 5 втори и 5 трети места, от зонално първенство – 12 първи, 14 втори и 8 трети места.
Клубът има филиали във Велики Преслав и село Царев брод.
За подготовката на спортистите по бойни изкуства се грижат президентът на клуба „Киокушин“- Шумен сенсей Стоян Обретенов- III дан- международен съдия, старши инструктор – сенсей Даниел Димитров- III дан и инструкторите семпай Милен Миланов- I дан, семпай Айдън Ахмед- I дан и Явор Александров- 2 кю.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖители на „Дивдядово“: Шофираме по „лунен пейзаж“ (снимки)
Следваща статияПланово: Смядово остава без ток в понеделник

5 КОМЕНТАРИ

  1. Наистина са гордост, толкова малко хубави новини има вече в града. Браво, момчета и момичета, смело напред!

  2. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot
    drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.

    I know this is entirely off topic but I had to share it
    with someone!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here