дом Политика Възпитаник на шуменско училище е кандидатът на ИТН за премиер

Възпитаник на шуменско училище е кандидатът на ИТН за премиер

0
ДЯЛ

Пламен Николов е кандидатът за премиер на „Има такъв народ“. Той влезе като депутат в 46-ото Народно събрание от област Шумен. Завършва средно образование в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ в Шумен.
Пламен Николов  е доктор по философия на правото, политиката и икономиката  отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.
До момента Пламен Николов не е участвал в политиката.
В момента водачите на парламентарната група на „Има такъв народ“ са в Президентството, където държавният глава Румен Радев ще връчи папката с мандат за съставяне на правителство.
„Със свой указ ви възлагам да съставите правителството. В резултат на изборите от 11 юли.на вас се пада отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората очакват от вас да консолидирате фронта на промяната срещу проваления корупционен модел на властта. Твърде много неотложни проблеми се трупат, за да се допусне провал. Вярвам, че го разбирате и осъзнавате. Българите очакват вашите предложения за кабинет“, заяви при връчването на мандата президентът Румен Радев.
Хората на Слави Трифонов ще имат седмица, за да сформират правителство. При условие, че не успеят мандатът ще бъде връчен на втората политическа сила в парламента. От ГЕРБ-СДС обаче заявиха, че веднага ще върнат мандата. Третият мандат държавният глава трябва да връчи мандата на партия по избор. От БСП вече оповестиха, че имат готовност да съставят правителство. Ако и третият опит за съставяне на правителство се окаже неуспешен, предстои насрочване на извънредни парламентарни избори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПромяна в движението по улица „Кирил и Методий“ в Шумен
Следваща статияПламен Николов посочи 5 приоритета в управлението на страната

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here