дом Други От шуменското заведение се извиняват на обидените дами, канят ги на среща...

От шуменското заведение се извиняват на обидените дами, канят ги на среща – обяд

3
ДЯЛ
Снимка: Фейсбук страница на заведението

Словесно недоразумение между представител на персонала и посетителите на шуменското заведение „Джоя” е причината за недопуснатите пенсионери, за който скандал 24shumen.com писа вчера. Това е становището на заведението, което публикуваха на своята Фейсбук страница. Според тях, „заведението няма политика на дискриминация по пол, възраст и народност“. Фирмата, която е собственик на заведението не веднъж през годините е подпомагала материално пенсионерския клуб, който е в съседство, а членове на клуба са редовни посетители” казват още в публикацията си от ръководството на ресторанта.
За да се извинят на засегнатите дами, от заведенито ги канят на среща-обяд, за да изяснят недуразомението. Срещата ще се проведе утре 13.30ч. в ресторанта.
Обидените дами от своя страна, по-рано днес декларираха, че ще сезират омбудсмана, Комисията за защита на потребителя и представители на други медии за унижението на което са били подложени във въпросното заведение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСредната продължителност на живота в Шуменско е по-ниска от тази в страната
Следваща статияОбщина Смядово спечели приз за Екообщина

3 КОМЕНТАРИ

  1. Има неверности в статията !!! В крайна сметка има ли дискриминация към възрастните хора – има ! Анелия която явно се разпорежда в този ресторант дължи извинения и ако желае да работи в полза на ресторанта да промени отношението към клиентите си . Иначе нали знаете кой губи…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here