дом Общество Община Смядово спечели приз за Екообщина

Община Смядово спечели приз за Екообщина

0
ДЯЛ

Над 37 общини подадоха повече от 50 кандидатури, с които се представиха в надпреварата за Екообщина на годината. Община Смядово грабна престижното отличие като награда за положения труд по направление „Енергийна ефективност на сградите“.

Подготовкта за участие в конкурса е включвала подаване на въпросници, в който се описва усърдната работа по проекта, обясни за 24shumen.com Иванка Петрова, кмет на община Смядово. В санираните блокове в общината живее 50% от населението, което е много добър показател.

„За мен лично, този приз е признание за добре свършена работа. Смятам, че се справихме много добре”, посочи кметицата. Да бъдат убедени хората, че санирането ще бъде в тяхна полза, е бил най-трудният момент в цялото начинание, сподели още Иванка Петрова и изрази своето щастие, че всичко е преминало успешно и трудът е възнаграден.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОт шуменското заведение се извиняват на обидените дами, канят ги на среща – обяд
Следваща статияЗапочна обновяването на пожарната в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here