дом Общество Осветен, но все още e затворен болничният параклис

Осветен, но все още e затворен болничният параклис

0
ДЯЛ

Болничният параклис „Св.Пантелеймон“ е все още затворен, въпреки че беше осветен от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Православни християни смятат, че е редно да бъде назначена жена, която да продава свещи на всеки, който иска за влезе в мини църквата и да се помоли. Засега за параклиса отговаря архиерейският наместник в Шумен ставрофорен иконом Димитър Николов.
24shumen.com го потърси за отговор кога параклисът ще отвори врати за нуждаещите се от помощ свише.
„С кмета Любомир Христов се разбрахме главният архитект на община Шумен да определи работното място на служителката, която ще продава свещи. Така е редно“, заяви отец Димитър. Аз не съм човек, който притиска, но ще се свържа с кмета и ще му напомня, уточни той.
Според него параклисът щял да бъде отворен скоро, каквито са очакванията на хората и на персонала на болницата.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовите тримесечни винетки не блазнят шофьорите
Следваща статияЗа първи път в Шуменския съдебен окръг: Осъдиха мъж за престъпление по ксенофобски подбуди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here