дом Други Окръжен съд – Шумен обяви конкурс за най-хубава рисунка

Окръжен съд – Шумен обяви конкурс за най-хубава рисунка

0
ДЯЛ

Окръжният съд в Шумен обяви конкурс за рисунка на тема „Съдебната палата през моите очи”. Той е за ученици от всички възрастови групи, без ограничения за размер, стил и използвани материали.
Рисунките на учениците ще се приемат до 15 ноември на регистратурата в съда или по пощата на адрес: гр.Шумен, ул.“Съединение“ № 1, с получател Окръжен съд – Шумен.
Творбите ще бъдат оценени с помощта на външни експерти в тази област.
На класираните на първите места ще бъдат връчени предметни награди, а рисунката избрана на първот място, ще бъде сложена в календара на Окръжен съд – Шумен за 2018г. Всички участвали в конкурса рисунки ще бъдат изложени в кулоарите на съдебната палата за определен срок, както и на интернет страницата на съда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНов пулсоксиметър за Неонатологичното отделение на шуменската болница
Следваща статияКъсо съединение подпали къща в село Върбак

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here