дом Бизнес Община Шумен обявява търгове за продажба на имоти и за учредяване право...

Община Шумен обявява търгове за продажба на имоти и за учредяване право на строеж

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Публични търгове с явно наддаване за продажба на поземлени имоти в Шумен и в селата Илия Блъсково, Мадара и Друмево, ще се проведат на 15 юни от 11.00 часа в зала 363 на Община Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
По същото време ще се състоят и други два търга за продажба на сграда в село Средня и за учредяване право на строеж на 1 бр. гараж в поземлен имот, намиращ се в Шумен.
Тръжната документация за всички обявени търгове се получава от стая 244 на общинската администрация до 14.00 часа на 14 юни след представяне на документ, с който се удостоверява, че е заплатена. Заявления за участие в търговете заедно с необходимите документи се представят в запечатан непрозрачен плик на гише №3 в Центъра за информация и услуги на първия етаж в общината в срок до 16.00 часа на 14 юни.
Огледи на имотите, обекти на търговете, може да се извършват всеки ден до края на срока за приемане на предложенията след предварително съгласуване на тел. 054/ 857 618. При неявяване на кандидати повторни търгове ще се проведат при същите тръжни условия на 22 юни от 11.00 часа в зала 363 на общинската администрация.
Подробни изисквания за провеждането на търговете са публикувани на официалния сайт на Община Шумен в секция „Търгове“. Допълнителна информация гражданите могат да получат и на тел. 054/ 857 618 в общинската администрация.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВасил Божков: Благодаря на САЩ, че обърна внимание на сигнала ми за рекет!
Следваща статияШуменските полицаи на полуфинал на Републиканското по футбол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here