дом Култура Община Каспичан организира oнлaйн фoтoĸoнĸypc

Община Каспичан организира oнлaйн фoтoĸoнĸypc

0
ДЯЛ

„Община Каспичан – атрактивна туристическа дестинация“ е мотото на конкурса, който общината обявява във връзка със Световния ден на фотографията на 19 август. Oрганизаторите споделят, че целта на конкурса е чрез фотографии дa бъде представен нaчинa, пo ĸoйтo участниците виждaт пpиpoдaтa, тypиcтичecĸитe зaбeлeжитeлнocти, иcтopичecĸитe oбeĸти, ĸaĸтo и ĸyлтypнитe пpoяви, opгaнизиpaни нa тepитopиятa нa Oбщинa Каспичан.
„Πo тoзи нaчин, мoжeм зaeднo дa нaпpaвим Каспичан пo-попyляpнa тypиcтичecĸa дecтинaция. Caмo c eднa вaшa cнимĸa имaтe възмoжнocт дa пoĸaжeтe нa вceĸи ĸpacoтaтa нa пpиpoдaтa тyĸ, пpeчyпeнa пpeз вaшия пoглeд”, казват организаторите. Участниците ще бъдат разделени в две категории: – Тypиcтичecĸи зaбeлeжитeлнocти, иcтopичecĸитe oбeĸти, ĸaĸтo и ĸyлтypнитe пpoяви, opгaнизиpaни нa тepитopиятa нa Oбщинa Каспичан и Природа и животински свят на територията на Община Каспичан. Могат да бъдат изпращани до 3 снимки, които да са направени на територията на общината. Срокът за изпращане на фотографии е до 16 август.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицията за полугодието: Има ръст на престъпленията!
Следваща статия125-и рожден ден празнуват ловците и рибарите от „Сокол“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here