дом Общество Община Венец продължава да инвестира в масовия спорт

Община Венец продължава да инвестира в масовия спорт

0
ДЯЛ

Община Венец продължава утвърдената практика да финансира отбори. Всяка година в бюджета са осигурени субсидии за развитието на масовия спорт в селата и основно на футбола.
Вече е обявена обществена поръчка за избор на изпълнител за доставка и полагане на акрилна настилка в открити комбинирани спортни площадки в селата Венец и Ясенково. Тук, в двора на училището ще бъде изградена фитнес-площадка, както и енерго спестяващо осветление, съобщи за 24shumen.com общинският кмет Нехрибан Ахмедова.
По проект е обновен стадиона в Осеновец, където ще тренира местният отбор „Дъбрава”.
Игрището ще бъде с нова тревна настилка, за да може футболистите да провеждат спокойно тренировки и домакински срещи.
Като временен вариант е монтирана модулна конструкция, която спортистите ще ползват за съблекални.
Обновяването на стадиона дава самочувствие на тима да кани отбори и да участва и в първенствата.
Снимка: Община Венец
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАкадемия за борба с боклука организират шуменски младежи
Следваща статияТурски специалист с безплатни консултации във Варна за двойки с репродуктивни проблеми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here