дом Общество Академия за борба с боклука организират шуменски младежи

Академия за борба с боклука организират шуменски младежи

0
ДЯЛ

Младежи от Шумен ще придобиват знания и умения за намаляване на отпадъците от бита, съобщиха организаторите на обучението. Академията ще се проведе на 4 и 5 май в Информационния център на ПП „Шуменско плато“ (ул. „Стара планина“ № 2 – парк „Кьошкове“).
Инициативата се организира от Общински младежки съвет и Община Шумен в партньорство със Zero Waste Bulgaria („Нулев отпадък“-България), Сдружение „Общество 528“ и Природен парк „Шуменско плато“.
За участие в еко академията „Нулев отпадък“ може да се запише всеки на възраст между 15 и 29 години.
По време на обучението всеки ще има възможност да се запознае с принципите за живот без генериране на отпадъци и да научи лесни методи за намаляване на боклука, който генерираме всеки ден.
Целта на академията е да информира младежите за това как могат да водят по-природосъобразен и устойчив начин на живот.
Представители на сдружение „Нулев отпадък“-България ще подготвят интересни упражнения и задачи, от които ще се учим как можем да живеем с по-малко отпадъци.
Предварителната регистрация за участие в обучението е задължителна.
Адресът за записване – тук. Крайният срок за регистрации е 23.59 часа на 2 май.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 200 работници и служители ще участват в Първомайски спортен празник в Шумен
Следваща статияОбщина Венец продължава да инвестира в масовия спорт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here