дом Наблюдател Нов случай на насилие над куче, този път във Велики Преслав (снимки)

Нов случай на насилие над куче, този път във Велики Преслав (снимки)

3
ДЯЛ

За нов случай на насилие над куче съобщиха жители на Велики Преслав. Под жестоките ръце на насилници е попаднало домашно кученце, което е било захвърлено на улицата от своите стопани, заминали за чужбина.
„Намерих клетото създание до входа на приюта във Велики Преслав, пребито и захвърлено до коша за боклуци. Милото изглеждаше толкова уморено, от всичко, което го е сполетяло”, споделя жената, която открила пребитото животинче.


Кучето на име  Джеси, е поето от Приюта за животни в Шумен, където след преглед и рентгенова снимка се установява, че в следствие на жестокия побой, има извадено краче и множество контузии.


„Плаче милото. Поехме го оттам и ще почнем с лечение и терапия. Джеси е в клиника в Шумен и чака ред за операция”, информират от Фондация „Дана”. 

Спасителите на Джеси апелират към всички, които искат да помогнат със средства за операцията. Можете да дарите директно на място при д-р Атанасов, или по банков път: Титуляр“Атанасов Вет“ ЕООД, IBAN BG20UBBS80021046315230, основание“Джеси операция“ или по Пей Пал foundationdana@gmail.com или се свържете с Daliya Ferras, която ще занесе даренията в клиниката, призовават от Фондацията.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен чества Съединението на Княжество България с Източна Румелия
Следваща статия„Безнадзорна“ раница предизвика паника, спряха влака от Горна Оряховица за Шумен

3 КОМЕНТАРИ

  1. „Чака ред за операция“….Интересно колко пък ред има да чака в това иглу на пазара..А може би чака да се съберат достатъчно парички, които да влязат по равно в джоба на „д-р“ Евтаназов и фондация Дана. Няма да е лошо да проверите и колко домашни кучета са кастрирани при въпросния „доктор“, за които са вземати пари както от собствениците, така и от немските спонсори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here