дом Прогноза за времето Новата седмица започва с повече студ и сняг

Новата седмица започва с повече студ и сняг

0
ДЯЛ

Минус четири градуса са били измерени тази сутрин в Шумен. В съседния Разград пък са регистрирани минус 6, като от НИМХ-БАН отбелязват, че това е бил най-студеният град в неделния ден.
С температури под нулата ще започне и новата седмицата. В Шуменско синоптиците прогнозират температури между – 6 и – 3 градуса.
Усилване на снеговалежите се очаква през нощта, особено в Западна България. На отделни места ще се образува нова снежна покривка с дебелина около 5-10 см.
Ще продължи да вали и утре. В 15 области в страната е обявен жълт код за опасно време.
Освен със снеговалежи, първият работен ден от новата седмица ще бъде и от т.нар. ледени дни с температури под нулата, но поне вятърът ще отслабне.
От АПИ съобщиха, че на много места в страната има заледяване по пътищата.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия12 милиона кутии адаптирани бебешки млека „Лакталис” изтеглени от пазара заради съмнения за салмонела
Следваща статия„Открий, забавлявай се, изживей“! Днес е Световният ден на снега

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here