дом Общество Наплив за полицаи в Шумен: 98 души в битка за 21 вакантни...

Наплив за полицаи в Шумен: 98 души в битка за 21 вакантни длъжности (обновена)

0
ДЯЛ

109 кандидати са подали документи за обявените в началото на месец ноември 21 вакантни места за държавна служба в Областна дирекция на МВР – Шумен.
След заседание на конкурсната комисия, допуснати до участие в конкурсната процедура са 98 души, сочи справка в сайта на МВР.
В отдел „Охранителна полиция“, сектор „Пътна полиция“, група “Организация на движението, пътен контрол и превантивна дейност” за 4 вакантни места за “младши автоконтрольор ІІ – І степен”, се състезават 14 кандидати.
В Районно управление –Шумен, сектор „Охранителна полиция“, група „Охрана на обществения ред“ за обявените 7 длъжности „полицай-старши полицай“ са кандидатствали рекордните 51 човека.
Коренно различно е положението в Районно управление – Велики Преслав, група „Охранителна полиция“, където за 1 вакантна длъжност за „полицай-старши полицай“ се борят едва 2 души.
В полицейския участък във Върбица трима ще се конкурират за мястото на 1 „полицай-старши полицай“, а в Смядово 6-има ще се изправят един срещу друг за заемане на 2 вакантни места за „полицай-старши полицай“.
11 кандидати са поискали да работят в група „Охранителна полиция“ в Районното управление в Нови пазар, където бяха обявени 4 свободни места за „полицай-старши полицай“.
За същата длъжност – 1 бр., в Районно управление-Каолиново ще се състезават 8 кандидати, а за 1място за „младши контрольор II-I степен“, желание са изявили 3 души.
Изследването на физическата годност на кандидатите за държавна служба ще се проведе на 5 декември, от 9.00 часа на стадион „Раковски“ в столицата.
В деня на изпита кандидатите следва да се явят на посочения адрес 15 минути преди началото на изследването в подходящ спортен екип и да представят лична карта и Документ от здравно заведение или личен лекар, издаден в срок не по-рано от 3 дни преди датата за явяване на изпит, удостоверяващ, че лицето няма медицински противопоказания за участие в дейности с физическо натоварване.
Вижте кои са допуснатите кандидати тук!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДГС – Смядово – част от кампанията за събиране на пластмасови капачки
Следваща статияСъс спортни прояви студентите ще отбележат празника си в ШУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here