дом Други Местните приходи бележат ръст с 875 100 лева

Местните приходи бележат ръст с 875 100 лева

0
ДЯЛ

С 875 100 лева се завишават местните приходи, стана ясно на редовно заседание на Бюджетната комисия към Общинския съвет в Шумен.
Според данните изнесени на нея, средствата идват от преизпълнение на данък върху недвижимите имоти, суми от продажба на сгради и данък върху превозни средства.
Беше внесено и допълнение към докладната записка за предвидени промени, според които парите за електроенергия на пречиствателната станция ще бъдат осигурени от преизпълнението на данъка за превозни средства.
От Общинската администрация информираха, че през първото полугодие местните приходи се реализират успешно и в норма.
Разходите от местния бюджет също се движат в норма, а просрочия няма.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия47 проекта кандидатстват за финансиране по две от направленията в Общинския фонд „Култура“
Следваща статияЗа цената на една …“дунда“! Вижте какво сполетя обидилия шефката си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here