дом Политика Любомир Христов, областен лидер на ГЕРБ: Благодарим ви за подкрепата!

Любомир Христов, областен лидер на ГЕРБ: Благодарим ви за подкрепата!

0
ДЯЛ

Уважаеми съграждани, колеги, приятели,

Бих искал най-напред да благодаря на всички, които излязоха в изборния ден и гласуваха. Без значение за кого. Защото днес ние имаме правото да избираме и да го правим съзнателно и убедено.
Благодаря на всички, които избраха Коалиция ГЕРБ-СДС и ни гласуваха доверие.
Само с общи усилия обаче можем да довършим започнатото в образованието, здравеопазването, инфраструктурата, пътищата, магистрала „Хемус“, пречиствателната станция за питейна вода в Шумен и икономическото възраждане на региона. Но имаме и още много работа, за да превърнем нашия регион в привлекателно място за живот и професионална реализация.
Благодаря на колегите, които участваха активно в тази кампания. На всички, които помогнаха изборите да се проведат спокойно, безопасно и сигурно.
Благодаря на кандидатите за народни представители. Ние от ГЕРБ не си позволихме да водим негативна кампания. Напротив. Във всичките си изяви търсихме градивното, работещото, полезното за хората в името на нашето общо бъдеще. И днес отново заявяваме готовността си да работим заедно за доброто на страната ни. Имаме достатъчно основания да се гордеем с постигнатото и самочувствие, че можем да продължим да работим за по-доброто бъдеще на България.
Резултатите от вота показват, че българите оценяват направеното и припознават ГЕРБ като един от двигателите на промяната. Затова и в нашата листа имаше много нови лица, активни млади хора, които успешно се утвърждават в своята професия, независимо от техния етнос и занятие. Като партия с достатъчно богат опит винаги сме разчитали и на приемствеността. Участието на досегашни народни представители с утвърден авторитет сред избирателите и безспорни заслуги за утвърждаването на ГЕРБ в политическия живот беше добър атестат за листата ни.
Участвахме в тези избори с ясното разбиране, че всички заедно трябва да работим за стабилността на държавата и нейното развитие. Обединението, а не противопоставянето е важно за общото ни бъдеще. Затова нека оставим настрани омразата, да преодолеем разделението, да работим с ум и сърце за Шумен и за България.
Още веднъж благодаря на всички, които ни подкрепиха.

Любомир Христов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор изтрезнява в ареста
Следваща статияПочит за медиците, покосени от COVID-19

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here