дом Общество Луна иска за вицепрезидент Иво Димчев

Луна иска за вицепрезидент Иво Димчев

0
ДЯЛ
Снимки: Личен архив/Фейсбук

Поп-фолк фурията Луна се стяга за президентските избори. Певицата не се е отказала от целта си да се кандидатира за президент. Шуменката вече е убедила екстравагантния артист Иво Димчев да се яви с нея в ролята на вицепрезидент. Това оповести в профила си във Фейсбук Димчев. Ето какво е публикувал той:
Днес певицата Луна ми се обади и ме попита: Имаш ли 40 години.?
Казвам: Да, на 45 съм.?
Живял ли си в България последните 5 години?
Казвам : Да, на площад Славейков.
Тогава Луна казва : Много те харесвам. И аз, и всички мои приятели. Ще се кандидатирам за ПРЕЗИДЕНТ на предстоящите избори, ще ми пристанеш ли като Вицепрезидент?
Казах: Разбира се!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРехабилитират ВиК инфраструктура на Нови пазар с 1 681 654 лева
Следваща статияАвторска песен и клип създаде вокално-театрална формация „Аврида“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here