дом Наблюдател Къщата на фамилия Стораро с празнична премяна (снимки)

Къщата на фамилия Стораро с празнична премяна (снимки)

6
ДЯЛ

От ранни зори започнаха приготовленията на фамилия Стораро за днешния им двоен празник. Къщата на поп фолк звездите в Шумен осъмна с празнична украса. Днес легендата Тони Стораро празнува своя рожден ден. Синът му Фики пък му направи най-хубавия подарък – снаха.
Както вече 24shumen.com писа, поп фолк певецът Фики Стораро най- после ще надене брачния хомот. Той и годеницата му Гюлджан готвят грандиозна сватба тази вечер на най-емблематичното място в родния град на Фики – Шуменското плато. Красивата дама на сърцето му също е певица. Родителите на изпълнителя на „Из дис лав“ са във възторг от решението на младите и месеци наред цялата рода се готвеше за „сватбата на годината“. Въпреки множеството слухове, че синът на шуменската легенда Тони Стораро – Фики, има афера с колежката си Преслава, плейбоят ще опровергае спряганите клюките. За празненството довечера се очакват огромен брой роднини, приятели и колеги на известната фамилия Стораро. За сигурността на всички присъстващи ще се грижат и служители от Охранителна полиция. Младите влюбени ще празнуват до изгрев слънце.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНовината в снимки: Как би изглеждала пешеходната алея в Шумен
Следваща статияНа пост: Горските стражари дебнат за нарушители

6 КОМЕНТАРИ

  1. Нещо ми мирише на агънца, скаричка и алкохол горе по платото, а после кой ще чисти…. аа да кампания „Зелена България“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here