дом Криминале Късо съединение подпали маза, горящи отпадъци вдигнаха на крак пожарникари

Късо съединение подпали маза, горящи отпадъци вдигнаха на крак пожарникари

0
ДЯЛ

Вчера в 20:09 часа е получен сигнал за пожар в избено помещение в блок на ул. Победа в град Шумен. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен. След намесата на огнеборците пожарът е локализиран и потушен, като не е допуснато разпространението му в съседни мази. Унищожени са входна врата, 3 картини и 30 броя буркани със зимнина. За гасенето на пожара са използвани 1000 литра вода. Най-вероятната причина за възникването му е късо съединение в електрическата инсталация.
По-късно в същия ден е получен сигнал за горящи отпадъци в метален контейнер за смет на бул. Велики Преслав в град. Отпадъци горяха и до стопанския двор в село Кюлевча. На място са изпратени два екипа на РСПБЗН Нови пазар. Огнеборците погасили пламъците с помощта на 5200 л. вода и не допуснали разпространение на огъня в три сгради. Пожарът е без нанесени материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗнанието е злато, учебните пособия – „позлатени”! Колко струва един първолак?
Следваща статияСоциалисти ще честват 9 септември пред Паметника на свободата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here