дом Общество Социалисти ще честват 9 септември пред Паметника на свободата

Социалисти ще честват 9 септември пред Паметника на свободата

0
ДЯЛ

С поднасяне на венци и цветя пред Паметника на свободата в Шумен ще бъде отбелязана 73-тата годишнината от 9 септември 1944 година, съобщи общинският съветник от БСП Лили Петрова. Церемонията ще се проведе пред мемориала от 18.00 часа в празничния за Социалистическата партия ден. По този повод Общинският съвет на БСП – Шумен кани всички членове, симпатизанти и привърженици да се присъединят към честванията. За датата 9 септември и нейните послания с адрес днешния ден, ще говори народният представител от БСП Иван Иванов.
Предвидена е и музикална програма.
В същия ден, в 17.00 часа социалисти и членове на Българския антифашистки съюз ще поднесат венци и цветя пред Паметника на Въльо Копринков, на площадката зад Военното училище, по повод 80 години от гибелта му.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКъсо съединение подпали маза, горящи отпадъци вдигнаха на крак пожарникари
Следваща статияПодновиха ограничителите на скоростта в Индустриален парк – Шумен, шофьори негодуват

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here