дом Общество Късметът от Националната лотария споходи още един шуменец

Късметът от Националната лотария споходи още един шуменец

0
ДЯЛ

Поредният късметлия от Шумен се казва Мирослав Малчев. Той спечели 50 000 лева от билет „Златните пирамиди 5“ на Национална лотария.
„Много съм радостен, много съм щастлив. Еуфорията е голяма“, казва 48-годишният щастливец, който работи като мениджър в частна фирма.
Билетът закупил на касата на супермаркет, където бил заедно със съпругата си да напазаруват хранителни продукти.
Шуменецът получи чек в размер на 50 000 лева по време на телевизионното предаване „Национална лотария“, излъчено в събота, 12 май.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМустафа Карадайъ: Ние сме единствените, които се противопоставяме на омразата и на национализма в нашата Родина
Следваща статияСелскостопанското летище край Велики Преслав става картинг писта?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here