дом Общество Мустафа Карадайъ: Ние сме единствените, които се противопоставяме на омразата и на...

Мустафа Карадайъ: Ние сме единствените, които се противопоставяме на омразата и на национализма в нашата Родина

2
ДЯЛ

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и членове на ръководството на партията бяха в каолиновското село Пристое, където днес се отбеляза 29-та годишнина от Майските събития през 1989 година.
„Днес има хора, има управление в нашата страна, което поставя под риска евроатлантическото бъдеще на нашата родина. Това е много опасно. Най-много на нас ни отива да заявим – ние ще бъдем по-единни от всякога в защита на демокрацията, в защита на евроатлантическото бъдеще на нашата Родина, на нашите деца и младежи. Ние ще бъдем единни в защитата на демокрацията и на Балканите, и в нашия регион, и в Европа и в Европейския съюз“, заяви той на възпоменателния митинг.
„В нашата Родина ние за съжаление оставаме единствени, които се противопоставяме на омразата, на национализма, на разделението. И 89-та година бяхме единствени, които се противопоставихме на онези грозни процеси. Тогава бяхме единни и успяхме”, обърна се председателят на ДПС към стотиците присъстващи.

Членовете на ръководството на партията, заедно с областната организация на ДПС – Шумен, народни представители, членове на ЦОБ, евродепутати, представители на Младежко ДПС, кметове на общини и общински съветници поднесоха венци и цветя на паметниците на жертвите на т.нар. „Възродителен процес“ в селата Кус, Тодор Икономово, Климент и Пристое.
Снимки: Пресцентър на ДПС
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапали се ремарке на ТИР, превозващ прасета
Следваща статияКъсметът от Националната лотария споходи още един шуменец

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here