дом Криминале „Копърка“ подкара такси с чужди номера, 17-годишен – нерегистриран мотопед

„Копърка“ подкара такси с чужди номера, 17-годишен – нерегистриран мотопед

0
ДЯЛ

Бързо производство за ползване на чужди табели на лек автомобил е започнато вчера след извършена проверка в хале за технически прегледи в сектор „Пътна полиция“ в Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Шумен.
Малко след 18.00 часа за рутинна проверка от ДАИ бил спрян водач на таксиметров автомобил Дачия „Логан“. Служителите установили, че регистрационните табели не отговарят на номера на рамата на автомобила. Служители от сектор „Пътна полиция“ оказали съдействие и извършили щателна проверка в хале за технически прегледи. Изяснено било, че автомобилът, управляван от И.Г./45г./ е с прекратена служебна регистрация заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Табелите, поставени на автомобила, били от друг таксиметров автомобил.

При проверка вчера по обяд в село Дибич бил установен водач на мотопед „Пежо“ без регистрационен номер. 17-годишният местен жител се движил по улица „Хан Крум“. Изяснено било, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. За престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е започнато досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСилен вятър стовари дърво върху автомобил в Нови пазар
Следваща статияТарикат се прикачи незаконно към ел.мрежата, отива на съд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here