дом Криминале Силен вятър стовари дърво върху автомобил в Нови пазар

Силен вятър стовари дърво върху автомобил в Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

Снощи е бил получен сигнал за паднало дърво върху пътното платно в Нови пазар. На ул.“Петър Берон“ в града е насочен екип. Дървото било отстранено, а пътят обезопасен.
По късно същата вечер бил приет сигнал за паднало дърво върху лек автомобил на ул.“Братя Миладинови“ в Нови пазар. Към мястото на инцидента бил насочен екип. Следствие на силен вятър и гръмотевична буря дървото паднало върху паркиран на пътното платно лек автомобил Пежо 307 с шуменска регистрация. С помощта на моторен трион дървото било нарязано и отстранено. Екипът бил насочен към друг адрес в Нови пазар след сигнал за паднало дърво в двор на ул.“Княз Борис I”. Дървото било нарязано и отстранено.
Снощи е било потърсено съдействие за мъж е закъсал в асансьорна кабина. Към ул.“Петър Берон“ за оказване на техническа помощ веднага е насочен спасителен екип. Екипът оказал съдействие за извеждане на гражданина от асансьора, който бил заседнал на трети етаж. Това станало с помощта на 4- звенна стълба.

Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧетири пожара загасиха огнеборците през изминалото денонощие
Следваща статия„Копърка“ подкара такси с чужди номера, 17-годишен – нерегистриран мотопед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here