дом Общество Кобилката Реплика и нейният жокей – Мюждат спечелиха голямата награда от надбягванията...

Кобилката Реплика и нейният жокей – Мюждат спечелиха голямата награда от надбягванията във Върбица

1
ДЯЛ
Снимка: Община Върбица

Голямата награда от конните надбягвания във Върбица спечели 46-годишен жокей от силистренското село Искра, съобщиха от пресцентъра на Общината.
Мюждат Осман с чистокръвната английска кобила Реплика бяха най-бързи на 3200 метра. Те спечелиха купа, медал и парична премия от 650 лв.
Заместник председателят на народното събрание Нигяр Джафер връчи купата на победителя, а градоначалникът и домакин на проявата инж. Мердин Байрям, го отличи с медал и парична награда.
В конните надбягвания взеха участие 24 състезатели от Лудогорието и от области Варна, Бургас, Шумен и Търговище. Състезател от Върбица спечели едно от първите места в отделните гари, а победителят от баша се класира на челно място и в обиколката на 2400 метра. Той спечели и едно второ място на 1800 м.
Отличените жокеи получиха парични премии и поздравления от депутата Хамид Хамид, от председателя на общинския съвет Кадир Хасан, от зам.-кмета на Върбица Бейсим Мустафа, от общински съветници и кметове на населени места в региона.
Конните надбягвания бяха част от спортните прояви на традиционния есенен панаир във Върбица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКЕВР реши: Водата в Шумен поскъпва, ще плащаме по 3.22 лева/куб.м
Следваща статияРИМ с документална изложба в памет на д-р Васил Хараланов, най-големият колекционер на монети в Европа

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here