дом Общество Кметът на Никола Козлево Ешреф Реджеб събра на Ифтар мюсюлмани и християни

Кметът на Никола Козлево Ешреф Реджеб събра на Ифтар мюсюлмани и християни

0
ДЯЛ

С тържествена вечеря Ифтар по случай Свещения за мюсюлманите месец Рамазан, председателят на ПП ГЕРБ – Никола Козлево и общински кмет Ешреф Реджеб отново събра на обща трапеза мюсюлмани и християни. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. „Рамазан е месец на опрощението, покаянието и милосърдието“, заяви Ешреф Реджеб и допълни, че Ифтар е израз на уважение към религията и традицията при мюсюлманите и израз на уважение към християните. Тържествената вечеря се дава за здраве и берекет, тя е пример за разбирателство и мирното съжителство между хората с различна етническа и религиозна принадлежност.
Вечерята уважиха още областният координатор на ПП ГЕРБ – Шумен Любомир Христов, областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, общински съветници и представители на бизнеса.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха жена, участвала в кражбата на 7040 лева от частен дом
Следваща статияКметът Любомир Христов, заместниците му и председателят на Общинския съвет обявиха 26 юни за приемен ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here