дом Общество Карнавал и забавления за деца и родители за празника на Шумен

Карнавал и забавления за деца и родители за празника на Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/Архив

По повод 11 май – Деня на Шумен Общината организира забавления за малки и големи с участието на анимационните герои Спайдърмен, Супермен, Батман, Мини и Мики Маус. В 17.30 часа в Градската градина любими анимационни герои ще зарадват децата и гостите на града. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Организаторите канят всички момичета и момчета, които имат свои костюми на любими герои, също да ги облекат и да дойдат с тях на празненството. В игрите могат да се включат и техните родители. Подготвени са награди и грамоти за най-атрактивните участници. От Община Шумен припомнят, че при лошо време детското шоу ще се проведе в танцувалната зала на Младежкия дом.
В допълнение към празничната програма с участието на Миро, която ще започне по-късно в 20.00 часа на откритата сцена в парк „Студентски“, от администрацията добавят, че към концерта ще се присъедини и бендът на популярния български поп певец. Оттам припомнят още, че в шоуто ще се включат и обичаните шуменски мажоретки от спортния клуб „Ритмик“, Freerun отбор „Layout“, танцьорите от формацията „Танцувалня“ и младата певица Симона Стефанова от ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛабораторията към ВиК – Шумен изследва над 900 проби от вода на година
Следваща статияЕкспозиция за сборника „Люти чушки” в РБ „Стилиян Чилингиров”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here