дом Политика Ива Митева бе избрана за председател на парламента

Ива Митева бе избрана за председател на парламента

0
ДЯЛ

Ива Митева бе избрана за председател на 46-ото Народно събрание. Тя бе предложена от „Има такъв народ“. За нея гласуваха 137 от 237 депутати, 1 бе против, а 99 „въздържал се“.
Единственият гласувал „против“ бе Георги Кадиев от БСП. Той обясни отрицателния си вот с липсата на диалог между партиите. Той обяви, че БСП няма да подкрепят и предложението за правителство на хората на Слави, пак поради липсата на диалог.
БСП също поискаха председателското място в парламента и номинираха Кристиян Вигенин. За него гласуваха 35 народни представители. Против бяха 60, а 137 „въздържал се“.
Единодушно с гласовете на всички присъстващи в залата бяха избрани и зам.-председателите на 46-ото Народно събрание. Това са Виктория Василева от „Има такъв народ“, Росица Кирова от ГЕРБ-СДС, Кристиян Вигенин от БСП, ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“, Мукадес Налбант от ДПС и Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме“. Номинациите на шестимата бяха гласувани общо и събраха 227 гласа „за“ колкото бяха и присъстващите в залата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДама под карантина отиде да сменя личните си документи
Следваща статияД-р Десислава Найденова с позиция за случващото се в здравеопазването

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here