дом Общество Звездният купон на фамилия Стораро приключи с + 20 хиляди евро за...

Звездният купон на фамилия Стораро приключи с + 20 хиляди евро за младоженците

0
ДЯЛ

Над 20 000 евро е събрала новата звездна двойка Гюлджан и Фики Стораро на грандиозния купон, който се развихри в нощта срещу 3 август на Шуменското плато, съобщиха за 24shumen.com близки до семейството.
Грандиозното тържество е преминало в две части – светска и традиционна мюсюлманска. Изпълнени са били т.нар. ритуали „къна геджеси“ и „даул чалдърмак“ (прощалните моминска и ергенска вечер). Къната се прави с цел „белязване“ и приемане под закрилата на Аллах в новия етап от живота, в който навлиза „белязания“.
Въпреки, че сватбата по мюсюлманските обичаи вече е факт, младото семейство обяви, че ще прави още едно тържество през октомври, което обаче ще се състои в София.
Както първи 24shumen.com писа над 500 гости се очакваха на Шуменско плато да споделят щастието на двамата влюбени Фики и избраницата на сърцето му, а и да се почерпят за рождения ден на главата на фамилия Стораро – Тони.
До изгрев слънце музиканти от няколко страни са веселили присъстващите. Сред гостите са били турската мегазвездата Дженгиз Куртоглу, от Македония – Амза, популярната поп фолк звезда Бони, както и Славка Калчева. Естествено, не минало и без традиционната заря, осветила небето над Шумен в продължение на цели 15 минути.
Както първи и единствено 24shumen.com писа, гостите оставиха след себе си Шуменското плато осеяно с боклуци.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха жълт код за адски жеги, живакът в термометрите ще скочи над 36 градуса
Следваща статияСпипаха трима мотористи в нарушение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here