дом Общество Зам.-кметът инж. Боян Тодоров: Няма сериозни поражения от интензивните дъждове в Шумен

Зам.-кметът инж. Боян Тодоров: Няма сериозни поражения от интензивните дъждове в Шумен

1
ДЯЛ

„Пороят, който се изля през вчерашният ден не е нанесъл сериозни щети в града, където е имало – са отстранени“. Това заяви на брифинг днес инж. Боян Тодоров.
По думите му още в ранните часове на деня е била създадена организация за почистване на улиците от свлечените камъни. Бързо се е изтекла и водата на едно от най – проблемните ниски места в града – под мостът на бул. „Плиска“, където при валежи се създават сериозни проблеми.
Очаква се от утре да започнат проверки от фирмите “Станилов” и “Райкомерс” по водния цикъл в Шумен. Двете фирми ще започнат и отстраняване на проблемите с пътните настилки, поради които се получават пропадания в асфалта. Ремонтът няма да бъде за сметка на Общината заради гаранционният фонд, който изтича през месец юни 2018 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРадост за децата! Монтират нови съоръжения за игри в яслите
Следваща статияВъзстановиха електрозахранването във всички населени места, където имаше проблеми

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here