дом Наблюдател Жители на Панайот Волово: Кога ще имаме канализация за отпадни води?

Жители на Панайот Волово: Кога ще имаме канализация за отпадни води?

0
ДЯЛ

Три дни след празника на село Панайот Волово жители се оплакаха пред 24shumen.com, че от години в селото няма канализация за отпадни води.
„Гледката е отблъскваща, има огромни ями пред къщата, да не смееш да поканиш гости“, жалва се възрастен мъж. Празниците са хубаво нещо, словата пред гостите- също, но има проблеми, които очакват решение, сподели той.
За проблеми на празник не се мисли, заяви пък кметският наместник Димитър Ботев. И се похвали, че той открил честването преди няколко дни, което било уважено от високи гости като областният управител на Шумен проф. Стефан Желев. Ботев съобщи още, че улиците в селото били асфалтирани. А не просто дупките запълнени. Хората били снабдени с дърва за зимата и то на приемливи цени. Все пак кметът назова и сериозен проблем в селото -нямало кой да поддържа тревните площи. Управникът благодари на Община Шумен за създадената чудесна организация по време на празника, а също и на спонсорите. Според кмета на Шумен Любомир Христов, кметският наместник на селото е деен и енергичен и хората очакват от него да подобри състоянието на пътищата и решение на проблемите им.
Снимка: Google
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен се включва в кампанията “Нека да помогнем на едно българско семейство”
Следваща статияРазсеян шофьор потроши ламарините на две коли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here