дом Криминале Жена от Веселиново е обрала мъж в Бургас

Жена от Веселиново е обрала мъж в Бургас

0
ДЯЛ

Извършителката на кражбата на 1 000 лв., златен пръстен и мобилен телефон, собственост на 38-годишен мъж, осъществена на 5 юни от квартирата му, намираща се на ул. „Ангел Димитров” в кв. „Сарафово”, е установена от служители от Пето Районно управление-Бургас, съобщават от Областната дирекция на МВР.
Това е 20-годишна криминално проявена жена от шуменското село Веселиново, която обитавала жилището заедно с потърпевшия. Задигнатият мобилен телефон е открит у крадлата, а златният пръстен е иззет от бургаска заложна къща.
20-годишната извършителка на кражбата е задържана за срок до 24 часа. Работата по цялостното документиране на престъпната й дейност продължават служители на Пето Районно управление-Бургас.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДокументална изложба „90 години от рождението на проф. Венета Вичева” откриват в Шумен
Следваща статияКрасимир Вълчев отново води листата на ГЕРБ в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here