дом Криминале Дъщерята на пребития мъж в Шумен: Баща и син обезобразиха татко пред...

Дъщерята на пребития мъж в Шумен: Баща и син обезобразиха татко пред очите ми!

4
ДЯЛ


Потресена от инцидента и гледката на окървавения ѝ баща, Теодора Христова се свърза с репортер на 24shumen.com и разказа за „ада, който е преживял семейството ѝ“.
Публикуваме написаното от нея с незначителна редакторска намеса:
„Здравейте, искам да ви разкажа какво се случи днес на работното ни място, което е на Кооперативния пазар в Шумен. Всичко започна от състоящ се търг, свързан с климатик останал от стар наемател, който се намира в магазина, в който работим. Изненадващо за нас в търга участва и г-н Георги Дилов, който е домакин на Общинските пазари. Мисля, че управляващи нямат право да присъстват дори на търг,а камо ли да участват. Впоследствие търгът бе спечелен от г-н Дилов, който е и собственик на Къща за гости в село Мадара. След като приключи всичко покрай търга, се разделихме от магазина в добри отношения. След няма и половин час обаче, въпросният г-н Дилов и неговият син Николай Дилов, който е управител на магазини за авточасти, решават без придобит документ за климатика, да си го вземат.Родителите ми с нормален тон им казват да дойдат малко по-късно, тъй като продават храна и не е много уместно да се вдига прахоляк. След тези думи синът на Дилов, с помощта на баща си, нанасят безброй удари по лицето и тялото на собственика на Шуменската скара Крум Крумов, в което и помещение се разигра търгът. В крайна сметка след намесата на полицаи и доктори този уличен бой на централно място и да не пропускаме на работното място беше приключен, но Крум Крумов е с 3 избити зъба и обезобразено лице. Ние с ваша помощ, се надяваме тази изключително шокираща случка да стигне повече хора и да докажем,че парите на двамата побойници няма да спрат правосъдието да им отмъсти,защото ние търсим справедливост.“

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДобрата новина: Намериха обявения за издирване Мустафа от Венец
Следваща статияУченици от Шумен гостуваха на Цветан Цветанов в парламента

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here