дом Общество Дневен център за деца с увреждания ще бъде открит във Велики Преслав

Дневен център за деца с увреждания ще бъде открит във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Център за обществена подкрепа и Дневен център за подкрепа на деца с увреждания ще бъдат създадени във Велики Преслав, съобщиха от Общината. За целта ще бъде ремонтирана и модернизирана сградата на бившата детска градина на ул. „Иван Вазов“14.
По проект, спечелен от Общината, предстои сериозно реновиране. Основните дейности са полагане на хидроизолация, външна топлоизолация по стените, подмяна на дограма, благоустрояване на дворното пространство. Последният етап от проекта е доставка на обзавеждане и оборудване, вкл.специализирани пособия за работа с деца с увреждания и въвеждане в експлоатация. Изпълнението на проекта ще допринесе за разкриване на нови социални услуги в Община Велики Преслав, насочени основно към деца с увреждания.
Снимка: Pixabay
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочитаме паметта на Света великомъченица Параскева
Следваща статияТурски студенти с изложба „Образование и изкуство“ в Шуменския университет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here