дом Общество Турски студенти с изложба „Образование и изкуство“ в Шуменския университет

Турски студенти с изложба „Образование и изкуство“ в Шуменския университет

0
ДЯЛ

Изложба „Образование и изкуство“ бе открита днес в галерия „Университетска“ на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Тя е с произведения на студенти от Университета „Намик Кемал“ в турския град Текирдаг. Провежда се в рамките на научната конференция „Иновации в образованието“, организирана от Педагогическия факултет за осми път. На откриването бяха ректорът на Шуменския университет проф. д.и.н. Георги Колев и деканското ръководство на Педагогическия факултет.
Творбите са създадени специално за изложбата в Шумен, обясни проф. д-р Мелиха Тюзун, ръководител на Департамента по изкуства в Университета „Намик Кемал“ в Текирдаг. Четирима от студентите, чиито платна участват в изложбата, лично присъстваха на откриването. Да им пожелаят успех дойдоха и доц. д-р по философия Юлия Слипич и Павло Стипич, директори на Художествената школа-лицей в град Херсон, Украйна.
Конференцията „Иновации в образованието“ продължи със заседания по секции. Една от тях – Педагогика и управление на образованието, е посветена на 60-годишнината от рождението на проф. д-р Иван Иванов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДневен център за деца с увреждания ще бъде открит във Велики Преслав
Следваща статияЖълт код за обилни валежи е в сила за 12 области, а в други 4 кодът е за силен вятър

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here