дом Спорт Девойките от Бургас спечелиха турнира по футбол в Шумен

Девойките от Бургас спечелиха турнира по футбол в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Бургазлийки спечелиха турнира по футбол за девойки до 16 години в Шумен. Той бе организиран от ФК “Олимпия“ (Шумен) в чест на деня на Шумен и под патронажа на Община Шумен и ОС на БФС – Шумен. На Ученическия стадион „Цоньо Василев“премериха сили отборите на ЖФК “Бургас“, ЖФК “Варна“, ФК “Дунав“(Русе) и ФК “Олимпия“(Шумен). В първата среща ЖФК “Бургас“ спечели срещу ЖФК “Варна“, а тимът на ФК “Дунав“(Русе) също победи домакините ФК “Олимпия“ (Шумен). Победените в тези срещи играха за 3 – 4 място, като тимът на варненки победи шуменките. На финала бургазлийките спечелиха категорично 5:0 срещу отбора на Русе и заслужено спечелиа турнира в Шумен.
На победителите Милен Христов – председател на ОС на БФС-Шумен и Панайотис Папас – президент на ФК “Олимпия“ (Шумен) раздадоха награди.
С индивидуални награди бяха поощрени:
За коректна и феърплей игра Невена Тодорова – ФК “Олимпия“ (Шумен);
Най-добър вратар Гергана Димитрова – ЖФК “Варна“;
Най-полезен състезател Юлияна Станкова – ЖФК “Бургас“;
Голмайстор на турнира Ния Костадинова – ФК “Дунав“(Русе).
Колективни награди получиха:
1 място: ЖФК“Бургас“ – купа и златни медали за всички състезатели
2 място: ФК“Дунав“ (Русе) – купа и сребърни медали за всички състезатели
3 място: ЖФК“Варна“ – купа и бронзови медали за всички състезатели
4 място: ФК“Олимпия“ (Шумен) – купа
На снимката: Тимът на ЖФК „Бургас“
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНапусна ни актьорът Кольо Михайлов
Следваща статияШуменски екипаж завърши втори на Рали „България”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here