дом Спорт Дамите от футболен клуб „Олимпия Шумен” са домакин в първия кръг от...

Дамите от футболен клуб „Олимпия Шумен” са домакин в първия кръг от Държавното Първенство

0
ДЯЛ

Шуменският женски отбор по футбол „Олимпия Шумен” ще приеме момичетата от „Спортика – Благоевград“ в първия кръг от Държавното първенство по футбол за жени.
„Олимпия“ ще играе със „Спортика“ на градския стадион „Панайот Волов“ в Шумен на 9 Септември, когато ще стартира женското футболно първенство.
В тазгодишната надпревара ще вземат участие 11 отбора от цяла България.„Олимпия София” е основан през 2007 година в София. Преди една година клубът се мести в Шумен и името е променено на „Олимпия Шумен.”
„За сега броят на децата е твърде малък, за футбола винаги се иска повече”, коментира пред репортер на 24shumen.com, председателят на отбора Албена Тодорова.
С женски футбол се занимават 11 момичета, като най-голямата футболистка е на 17, а най-малката на 7 години.
В петък, след изтеглен жребии в Казанлък е станала ясна програмата за предстоящите мачове.
Ето и програмата:
Олимпия (Шумен) – Спортика (Благоевград)
Болярки (В. Търново) – НСА (София)
Енко (Пловдив) – Севлиево Лейдис (Севлиево)
Пълдин (Пловдив) – Риал (Ковачевци)
Берое (Ст. Загора) – Варна (Варна)
ЛП Суперспорт (София) – почива

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодачът на „Опел“-а – виновен за адската катастрофа, отнела живота на двама от близките му
Следваща статияСлед инцидентa в Хитрино: Читалището се възражда от пепелта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here