дом Общество Въвежда се временна организация на движението по бул.“Симеон Велики“

Въвежда се временна организация на движението по бул.“Симеон Велики“

0
ДЯЛ

Въвежда се временна организация на движението на автомобили във връзка с изграждането на кръговите кръстовища по бул. „Симеон Велики“ срещу магазини „Практикер“ и „Кауфланд“, на разклона за жп прелеза и на ул. „Строител“ в областния град.
През следващата седмица е планиран демонтаж на светофарните уредби в участъка на строителните дейности, съобщават от Общинска администрация и призовават гражданите и водачите на моторни превозни средства да бъдат по-внимателни. Шофьорите трябва да намаляват скоростта в района, за да се избегнат пътни инциденти. Ремонтът на двете кръстовища ще приключи до месец и половина, обещават строителите.
С изграждането на новите кръстовища ще се подобрят условията за движение и ще се обнови градската среда. Те се изграждат изцяло за сметка на инвеститора „Видеолукс“, който в момента строи магазин на „Практкикер“ на мястото на бившата маслобойна. Изпълнител на реконструкцията е фирмата „Хидрострой“ АД, Варна. Първото кръстовище е с намален габарит и ще бъде с диаметър 6 метра на вътрешния кръг и още два метра застъпваща лента. Второто, на отбивката за жп прелеза, ще бъде с диаметър 15 метра.
На снимката: Така ще изглежда кръстовището до стадиона
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменец олекна с 33 750 лева, хванаха го с 90 000 къса цигари без бандерол
Следваща статияСИДП: Не палете огън в гората, глобата е 500 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here