дом Други „Бях измамена“! Предпазете близките си, покажете им това видео

„Бях измамена“! Предпазете близките си, покажете им това видео

0
ДЯЛ

От началото на 2018 година на територията на област Шумен са извършени 8 телефонни измами на обща стойност от 36 816 лева. Това съобщи днес пред журналисти говорителката на ОД на МВР в Шумен, Ася Йорданова.
През 2017 година телефонните измами са били общо 37, а стойността им възлиза на 142 000 лева.В борбата срещу ало измамниците от полицията в Шумен предприеха множество кампании, а последната е работна среща с кмета на общината Любомир Христов, които се включва в помощ на полицията. От утре на касите на Общината, където гражданите плащат данъците, ще бъдат раздавани листовки с информация как да се предпазят от телефонните измами. Вече е изработен и видео клип, които показва стъпка по стъпка какво трябва да се направи при опит за телефонна измама. Жената на клипа е една от пострадалите. Тя се е разделила с близо 7 000 лева и бижута.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИстински екшън герой! Напи се, задигна кола, подкара я без книжка и се натресе в стълб
Следваща статияПредават на съд мъжа, причинил смъртта на двама в тежка катастрофа край Развигорово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here