дом Общество Презентират българските индустриални зони в Турция

Презентират българските индустриални зони в Турция

0
ДЯЛ

Информационни дни ще бъдат организирани в Турция, на които да се представят българските индустриални зони. Това стана ясно по време на среща на зам.-министър Манолев с Венцислав Венков, изпълнителен директор на Североизточната българо-турска търговско-индустриална камара, със седалище в Шумен. По време на разговора стана ясно, че турски компании имат сериозен интерес към България, но е нужна повече информация на потенциалните инвеститори. Затова представители на Национална компания „Индустриални зони“ ще се включат в срещи, които Българо-турската камара ще организират по места в южната ни съседка. Целта е на тях да се предостави и оперативна информация – в това число за цени на терени и комунални разходи.
Двамата разговаряха в завода на турската компания „Енпай“ в Шумен. В него вече работят близо 100 човека, като плановете са в краткосрочен план работещите да достигнат 250 души. Това е техния четвърти завод в света, след производствените им мощности в Турция, Словакия и Индия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСамо за месец: Над 1 000 си позволиха да „натиснат педала“ над ограничението
Следваща статияТърсят се донори! Община Каспичан предлага парично възнаграждение и два дни отпуск

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here