дом Други Борисов върна Петко Шаренков на поста му като заместник – управител на...

Борисов върна Петко Шаренков на поста му като заместник – управител на областта

2
ДЯЛ

Със заповед на Министър-председателя Бойко Борисов от 08.06.2017г. за заместник-областен управител на област Шумен е назначен Петко Шаренков. Той ще заеме поста, считано от 9 юни. Шаренков беше заместник-областен управител до 12 май т.г., когато премиерът го освободи от длъжността.
Петко Шаренков е завършил е ВНВАУ “Георги Димитров“ – Шумен със специалност офицер ЗТВ, военен инженер по радиоелектронна техника. Висше военно академично образование с присвоена военна квалификация, завършен пълен курс обучение по специалност „Командно-щабна оперативно-тактическа ЗРВ“ придобива през 1988 година във Военна академия “Г.С. Раковски“.
В кариерата си като офицер от Българската армия е бил последователно командир на школнически и курсантски взвод и командир на батарея. По-късно става преподавател и старши преподавател по дисциплината „Основи на импулсната, цифровата и микропроцесорна техника“ и главен асистент в катедра ЗРВ на ВВАУПВО „“Панайот Волов“ – Шумен.
От 2002 година работи като старши експерт служба „Административна“ и старши експерт служба „Логистично осигуряване“ във факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ към Национален военен университет „Васил Левски“.
На 10 септември 2014г. е назначен за областен управител на област Шумен и заема този пост до 26 ноември 2014г.
От 3 декември 2014г. до 12.05.2017г. е заместник-областен управител на област Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицаи разтърваха двама побойници, единият си „изпроси“ 24 часа арест
Следваща статияНервак наби жена след засичане на пътя, ще осмисля поведението си в ареста

2 КОМЕНТАРИ

  1. Като офицер беше много колоритен. Намерил веднъж порно списания в спалното на неговите хора. На следващия ден ги изправил пред строя и казал че е намерил литература дето вдига кура. 🙂 Пич си беше , не лайно. Носеше големи тъмни диоптрични очила.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here