дом Криминале Нервак наби жена след засичане на пътя, ще осмисля поведението си в...

Нервак наби жена след засичане на пътя, ще осмисля поведението си в ареста

1
ДЯЛ

29-годишен жител на село Никола Козлево е задържан за едро хулиганство в РУ-Шумен, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Шумен. В 11.37 часа чрез телефон 112 бил получен сигнал за скандал между водачи на автомобили на бул.”Симеон Велики” в града, близо до бензиностанция. На място е насочен полицейски екип. Изяснено било, че жена, която била зад волана на лек автомобил Ситроен „ZX“ с шуменска регистрация, се движила в посока към кв. „Тракия“.
В същата посока се движил и водач на лек автомобил Опел „Астра” с холандски регистрационни табели. Жената била застигната от водача на Опел-а. Той ѝ препречил пътя, слязъл от автомобила и ѝ нанесъл няколко удара в областта на лицето. Тя продължила, той я застигнал, отново я ударил и нанесъл удари с ритници по Ситроен-а. Установен е на място – И.Г./29г./ от село Никола Козлево. Пред полицаите заявил, че жената му засякла пътя. По време на проверката станало ясно, че автомобилът му е с изтекли регистрационни номера и ползва неистинска застраховка „Гражданска отговорност”.
Случаят е докладван на прокурор от районната прокуратура в Шумен. За престъпление по чл. 325 ал. 3 от НК е започнато бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорисов върна Петко Шаренков на поста му като заместник – управител на областта
Следваща статия25 двойки близнаци са родени в областта през изминалата година, едно семейство се радва на тризнаци

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here