дом Общество Шумен посреща Карнавала на плодородието

Шумен посреща Карнавала на плодородието

0
ДЯЛ

От днес до 30 септември Шумен е домакин на Карнавала на плодородието. В юбилейното 10-то издание ще се включат над 2000 участници от страната и чужбина, разделени в 57 групи.
Празничната програма започва в 17.30 часа с концерт на хор „Бодра песен“ и ансамблите „Луди млади“, „Шумен“, „Мадара“ и „Веселяче“ в зала „Арена Шумен. Входът е свободен. От 18.00 часа от Градската градина ще тръгне дефилето на ансамблите от Сърбия и Македония, на Градския духов оркестър „Михаил Биков“ и на мажоретния състав на Шумен.
От 19.00 часа на откритата сцена на площад „Освобождение“ започват изпълненията на съставите от Сърбия и Македония, както и на ансамбъл „Шарено герданче“ от Търговище. Първият карнавален ден ще завърши с огнено шоу от 21.00 часа, отново на пл. „Освобождение“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИскат най-тежката мярка за неотклонение за убиеца от Каспичан
Следваща статияИзправиха пред съда обвинения за четворното убийство в Каспичан (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here