дом Общество Шуменци: Няма вода в част от „Дивдядово“! ВиК: Не е подаван такъв...

Шуменци: Няма вода в част от „Дивдядово“! ВиК: Не е подаван такъв сигнал при нас!

0
ДЯЛ

За спиране на водата вчера в района около църквата в „Дивдядово“ алармираха жители на квартала. Пред 24shumen.com те се оплакаха, че вчера вечерта водоподаването в района е спряно без предупреждение. Хората твърдят също, че са подали сигнал във ВиК и че оттам са им обяснили, че проблемът са хората, които поливат градините си.
От Водното дружество отговориха, че при тях няма официално постъпил сигнал за спиране на водата в този район на квартал „Дивдядово“. От ВиК обясниха още, че в тази зона улица „Килийно училище“ има много нови абонати, присъединени към мрежата. Водопроводът обаче е много стар и дебитът му не е достатъчен да захранва всички абонати в летния сезон. За проблема се знае от години. Предходната управа на Шумен е обещала на собствениците на имоти в този район да реши проблема, но така и нищо не е било направено.
Припомняме, че ВиК-Шумен е с 51% държавно участие. Община Шумен е собственик едва на 23% от капитала на дружеството.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия33-годишен мъж от село Златар с обвинение за телефонна измама
Следваща статияВ социалните служби вече приемат заявления за енергийни помощи

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here