дом Криминале „Шегаджия“ от Каспичан вдигна на крак полицията във Варна с фалшив сигнал

„Шегаджия“ от Каспичан вдигна на крак полицията във Варна с фалшив сигнал

0
ДЯЛ

На 6 юни т.г., около 16.00 часа, на телефон 112, е постъпил сигнал за опасен предмет, намиращ се на Автогара „Варна“. Това съобщиха от ОДМВР-Варна.
Незабавно са предприети мерки за обезопасяване и проверяване на района, като не са открити съмнителни или опасни предмети.
След проведени незабавни действия по разследване на случая и оперативно-издирвателни дейности е установено, че се касае за злоумишлено подвеждащо обаждане и извършител на деянието е С.Я. (36 г.) от Каспичан, известен на МВР.
По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Роди се първото бебе на лесбодвойка в страната
Следваща статияКапитанът на футболен отбор „Никола Козлево“: От трибуната хвърляха бутилки по състезателите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here