дом Здраве Шанс за лекари: МБАЛ обяви конкурс за началници на отделения

Шанс за лекари: МБАЛ обяви конкурс за началници на отделения

0
ДЯЛ

Конкурс за началници на 10 отделения обяви новото ръководство на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Шумен.
Ръководните длъжности са за Второ Вътрешно отделение, Отделение по педиатрия, Инфекциозно отделение, Ушно-носно-гърлено отделение, Отделение за анестезиология и интензивно лечение (ОАИЛ), Отделение по хемодиализа, Отделение по кожни и венерически болести, Клинична лаборатория, Отделение по образна диагностика, Микробиологична лаборатория.
Конкурсът ще се проведе чрез защита и събеседване на предварително разработен писмен проект на тема „Програма за управление на отделението за тригодишен период“.
Изискванията към кандидатите – да не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст към 14 септември 2018 година.
Необходими документи – заявление, автобиография – европейски формат със снимка, мотивационно писмо, копия от дипломи за висше образование и придобити специалности.
Краен срок за подаване на документи – 14 септември 2018 г. в отдел „Управление на човешките ресурси“.
„Процедурата с конкурсите за началници е рутинна, тъй като е изтекъл тригодишния срок за управление, визиран в трудовите договори на колегите“, обясни известен лекар от МБАЛ – Шумен. Той отрече съмнения в медицинските среди, че се касае за масови съкращения на началници, тъй като ръководството на болницата е ново и е логично всеки ръководител да селектира екипа, с който ще управлява.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВижте къде спират тока днес
Следваща статияПарад „Цицомания” на 10 метра от… църквата!