дом Общество Парад „Цицомания” на 10 метра от… църквата!

Парад „Цицомания” на 10 метра от… църквата!

0
ДЯЛ

Шарения, всякакви модели, направо парад „Цицомания”, но само на 10 метра от… църквата. Купчина изхвърлени сутиени шашнаха новопазарци пред един от православните храмове в града.
„Коя е тая `убавица, изхвърлила си бельото пред храма?”, „Някой разярен мъж е метнал бельото й“, „Сутиените придават цвят на иначе тревясалият тротоар,а и са чисти все пак с „Ариел“ са прани“, пък са част от коментарите за новосъздаденото и меко казано, необичайно сметище.
Сутиените са всякакъв модел, дори един от тях е с цветовете на националния флаг на Щатите.
Снимката е публикувана във Фейсбук-Групата на Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШанс за лекари: МБАЛ обяви конкурс за началници на отделения
Следваща статияНа пътя: Пиян подкара микробус, друг шофира „Туарег“ без номера