дом Общество Шанс за нов живот: Стартира дарителска кампания за 5-годишния Йоан

Шанс за нов живот: Стартира дарителска кампания за 5-годишния Йоан

1
ДЯЛ

Многократно шуменци са показвали, че имат големи сърца. Днес една майка има нужда от доброто в хората, за да дари шанс за нов живот на своя син Йоан. 5-годишното дете е с диагноза „Вътрешна хидроцефалия“. Йоан претърпява операция в София. През 2017 година състоянието му рязко се влошава и е необходимо да му бъде поставена клапа. Поради бактерия, навлязла по време на операцията обаче Йони получава абцес и клапата е отстранена. До момента Йоан е претърпял три неуспешни операции, които се отразяват зле на развитието му. Единствената надежда остава лечение в чужбина.
„След всички преживяни мъки се обръщаме към клиника в Турция – „Флорънс Найнтингейл“, която предлага за лечението поставяне на шънт, въз основа на изпратените образни изследвания. За целта е необходима непосилна за нас сума от 17 000 USD“, обясни майката на Йони. Към този момент има отворена дарителска сметка, в която всеки, който желае може да дари средства, за да сбъдне мечтата на Йоан и неговото семейство.
Дарителската сметка на името на Йоан Валентин Тодоров е в банка Райфайзен банк:
IBAN: BG85RZBB91551009742255
BIC: RZBBBGSF
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМБАЛ купува нови легла и хемодиализни апарати със средства от МЗ
Следваща статияШуменският университет с информационни срещи за студенти

1 коментар

  1. Аз съм майка и винаги, когато мога помагам. Надявам се че, и други нащи сънародници ще станат съпричастни към молбата на родителите на малкото момче и ще допринесат макар и с малки суми да се осъществи лечението на Йоан.
    на родителите и малкият Йоан пожелавам успех от все сърце и скорошно оздравяване

    една майка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here