дом Общество Шампион по езда стана победител в конните надбягвания във Върбица

Шампион по езда стана победител в конните надбягвания във Върбица

0
ДЯЛ

Шампионът по езда Ахмед Ибрям от Исперих е победител в тазгодишните конни надбягвания във Върбица.
Кметът инж. Мердин Байрям го награди за показаната класа и стил в състезанието със статуетка и парична премия от 550 лв.
Жокеите Васил Димитров и Юждет Изет също бяха отличени. Те пресякоха едновременно финалната линия от обиколката на 3600 м.

При народните борби победител при девойките бе Айджан Хасан от Търговище.
Състезателят от Добрич Драгомир Стойчев надви съперника си и спечели Купата на кмета и 80-килограмов коч.
Спортните състезания бяха финална част от традиционния есенен панаир във Върбица. Празниците в града уважи с присъствието си зам.-председателят на Народното събрание д-р Нигяр Джафер.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха двама тийнейджъри, убили гурбетчия в Добричко
Следваща статияФилм на преподавател от ШУ участва във фестивал за документално историческо кино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here